Print opties

Sluiten

Beef teriyaki

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Maak de peultjes schoon door de topjes af te snijden, trek daarbij de harde draad mee. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de bosui in schuine ringen. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de biefstuk in reepjes.
2
Bereid de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Wok de peultjes en paprika 2 min. aan, draai het vuur laag. Voeg het witte gedeelte van de bosui toe en laat nog 5 min. verder garen.
3
Verhit ondertussen de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de biefstukreepjes 2 min. aan. Voeg de knoflook, sojasaus, 2/3 van het water en bruine basterdsuiker toe en breng aan de kook. Meng de rest van het water met de maïzena en voeg toe. Laat 1 min. doorkoken tot de saus wat is ingedikt.
4
Serveer de beef teriyaki met witte rijst en gewokte groenten. Maak het gerecht af met de sesamzaadjes en groene bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.