Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de mini tortilla’s op een met bakpapier bekelde bakplaat en verdeel de geraspte kaas eroverheen. Plaats de bakplaat voor 5 min. in de oven zodat de kaas smelt.
2
Breng de biefstuk op smaak met peper en zout. Verwarm de vloeibare boter in een pan op middelhoog vuur en plaats de biefstuk in de pan. Bak de biefstuk rondom bruin voor 5-6 min. voor medium rare. Verpak de biefstuk in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
3
Snijd ondertussen de peterselie en rode peper fijn. Pel en snijd de sjalot en knoflook fijn. Doe dit samen in een kommetje. Voeg de olijfolie en rode wijnazijn toe en mix. Breng verder op smaak met peper en zout.
4
Snijd de biefstuk in reepjes en verdeel over de mini tortilla’s met geraspte kaas. Snijd de limoen in partjes. Maak de taco’s af met de chimichurri en limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.