Haal de biefstukken 30 min. voor het marineren uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen.
2
Hak de basilicum en peterselie fijn. Ris de blaadjes van de tijm. Meng met het gerookte paprikapoeder, olie, mosterd en witte wijnazijn.
3
Bestrijk de biefstukken aan alle zijdes met de marinade. Wikkel in plasticfolie en laat ten minste 3 uur in de koelkast staan.
4
Laat opnieuw de biefstukken 30 min. voor gebruik op kamertemperatuur komen.
5
Verwarm een grillpan goed voor op hoog vuur. Draai het vuur wat lager. Grill 2-3 min. per kant. Voorkom dat de biefstukken aan de pan blijven kleven. Draai het vlees in de pan met behulp van een tang.
6
Haal de biefstukken uit de pan. Breng op smaak met peper. Wikkel in met aluminiumfolie en laat 10 min. op kamertemperatuur rusten.
7
Snijd voor serveren in reepjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.