Het geheim tot het goed marineren van vlees: rust. Zo kunnen de smaken goed in het vlees trekken. De marinade in dit recept is kruidig en leent zich uitstekend voor verschillende vleessoorten. De mosterd maakt de marinade wat scherp van smaak en de gerookte paprikapoeder zorgt voor een pittige en rokerige smaak. Perfect voor tijdens een barbecue bijvoorbeeld!
Rode wijn bij de BBQ? Jazeker! Bij dit gerecht van gemarineerde biefstuk gaan we een heerlijke soepele rode wijn schenken op een iets lagere temperatuur. Hierdoor blijft de wijn verteerbaar op een warme zomeravond en geeft het een mooi contrast bij dit pittige gerecht. De Barbera d’Asti van Cantine Povero past perfect. Deze rode wijn heeft veel soepel fruit, weinig tannines en een heerlijke fraicheur. Schenk bij voorkeur dus licht gekoeld op een zwoele zomeravond. Met de code EATFREE nu gratis thuisbezorgd bij Vanouds de Zwaan.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment