Print opties

Sluiten

Biefstuk met champignonsaus en aardappelpartjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Haal de biefstuk een half uur voor aanvang uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Verwarm de oven voor op 200C. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en pel en snipper de knoflook fijn.
2
Verdeel de aardappel partjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm ondertussen een pan op middelhoog vuur met de olijfolie en tijm. Bak de biefstuk ongeveer 4 min. aan iedere kant voor medium garing. Haal de biefstuk uit de pan, pak deze in aluminiumfolie in en laat 10 min. rusten op een bord.
4
Bak ondertussen de knoflook en champignons in dezelfde pan in 5 min. goudbruin. Voeg na 2 min. de kookroom en peper en zout toe en laat dit 8 min. rustig op middelhoog vuur inkoken. Breng een pan water aan de kook en kook de tuinbonen in 4 min. beetgaar.
5
Haal de aardappelpartjes uit de oven en voeg naar smaak zout en peper toe. Serveer de biefstuk met aardappelpartjes en tuinbonen. Serveer de champignonsaus apart.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.