Print opties

Sluiten

Biefstuk met gepofte aardappelpuree, geroosterde wortel en spruitjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de biefstuk uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen.
2
Snijd de aardappelen in 4 stukken en spoel af. Verdeel de aardappelen over een ovenschaal en giet hier 1 el olijfolie overheen. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en plaats de aardappelen in de voorverwarmde oven voor 30 min. totdat deze gaar zijn.
3
Schil ondertussen de bospeen met een dunschiller en halveer over de lengte. Snijd de spruitjes doormidden.
4
Verdeel de bospeen, spruitjes en overige olijfolie over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze in de oven voor 15 min. totdat de groentes goudbruin en gaar zijn.
5
Verwarm een pan met 1 el boter en bak de biefstuk in 8 min. aan beide zijden goudbruin en gaar naar wens. Haal de biefstuk uit de pan, laat rusten in aluminiumfolie voor 5 min.
6
Pureer de aardappelen met de overige boter en het Verstegen Keukengoud. Snijd de biefstuk in plakken van 2 cm. dik.
7
Serveer de biefstuk met de aardappelpuree, gepofte groenten en strooi aan tafel het Verstegen Tafelgoud over de biefstuk.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.