Print opties

Sluiten

Biefstuk met gepofte aardappelpuree

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 210°C. Haal de roomboter en biefstuk uit de koelkast. Was de aardappelen en verpak in aluminiumfolie. Plaats de aardappelen 45 min. in de oven.
2
Maak ondertussen de sperziebonen schoon. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en ris de blaadjes van de tijm.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 4 min. beetgaar. Voeg na 3 min. de snijbonen toe. Giet af.
4
Meng de helft van de roomboter met de Italiaanse kruiden. Verhit een pan met de Italiaanse boter en bak de biefstuk in 7 min. rosé.
5
Pureer de aardappelen en meng de overige boter, citroenrasp en tijm door de puree. Breng op smaak met peper en zout.
6
Snijd de biefstuk in plakken. Verdeel de puree, bonen en biefstuk over de borden en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.