Was de aardappelen en snijd over de lengte in plakken. Zet in een pan net onder water en breng aan de kook voor 5 minuten. Giet af.
2
Verwijder ondertussen de schil van de mango, snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd in dunne ringen.
3
Halveer de helft van de limoen en pers deze uit, snijd de overige limoen in parten. Snijd de koriander fijn. Meng de helft van de koriander met het limoensap, de rode peper en mango.
4
Verhit een pan met ½ van de olijfolie en bak de biefstuk rosé. Haal uit de pan en laat 5 min. rusten in aluminiumfolie. Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de aardappelen in 5 min. goudbruin. Breng de biefstuk en de aardappelen op smaak met peper en zout.
5
Verhit een steelpan met de zonnebloemolie en voeg de mangochutney toe. Roer 5 min. door.
6
Snijd de biefstuk in plakken van 1 cm. Verdeel de aardappelen over de borden en verdeel er de postelein, mangochutney en biefstuk over. Garneer met de overige koriander en partjes limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.