Gevulde biefstukrolletjes met prosciutto en salsa verde
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediƫnten
6 personen
Ingrediƫnten
Keukenbenodigdheden
1
Bereid de ciabatta volgens de aanwijzing op de verpakking. Maal het brood met de Italiaanse kruiden en de helft zout fijn in een keukenmachine.
2
Pel de knoflook en ui, snijd de ui grof. Voeg toe aan een keukenmachine met de kappertjes, ansjovisfilet, bladpeterselie, basilicum, munt, sap van de helft van de citroen, olijfolie en resterende zout. Meng tot een glad geheel.
3
Halveer de biefstuk in dikte door deze over de lengte doormidden te snijden. Sla de biefstuk plat met een deegroller of platte kant van een pan tot een dikte van 1 cm. Beleg de platgeslagen biefstukken elk met de prosciutto en 1 el broodvulling. Rol op en bind om met touw.
4
Bak 4 minuten op de gourmetplaat en draai regelmatig om. Serveer met de salsa verde.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.