Gevulde biefstukrolletjes met prosciutto en salsa verde
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat vis

Gevulde biefstukrolletjes met prosciutto en salsa verde

Biefstuk mag natuurlijk niet ontbreken op de gourmettafel. Deze klassieker hebben wij dus ook bereid, maar dan wel met een twist! Wij maken biefstukrolletjes gevuld met een broodmengsel en prosciutto en geserveerd met een zelfgemaakte salsa verde.

Serveer dit gerecht samen met de andere gerechtjes van onze gezellige gourmettafel voor een compleet diner.

Mijn menu planner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept gevulde biefstukrolletjes met prosciutto en salsa verde

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de ciabatta volgens de aanwijzing op de verpakking. Maal het brood met de Italiaanse kruiden en de helft zout fijn in een keukenmachine.
2
Pel de knoflook en ui, snijd de ui grof. Voeg toe aan een keukenmachine met de kappertjes, ansjovisfilet, bladpeterselie, basilicum, munt, sap van de helft van de citroen, olijfolie en resterende zout. Meng tot een glad geheel.
3
Halveer de biefstuk in dikte door deze over de lengte doormidden te snijden. Sla de biefstuk plat met een deegroller of platte kant van een pan tot een dikte van 1 cm. Beleg de platgeslagen biefstukken elk met de prosciutto en 1 el broodvulling. Rol op en bind om met touw.
4
Bak 4 minuten op de gourmetplaat en draai regelmatig om. Serveer met de salsa verde.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via