Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de ciabatta volgens de aanwijzing op de verpakking. Maal het brood met de Italiaanse kruiden en de helft zout fijn in een keukenmachine.
2
Pel de knoflook en ui, snijd de ui grof. Voeg toe aan een keukenmachine met de kappertjes, ansjovisfilet, bladpeterselie, basilicum, munt, sap van de helft van de citroen, olijfolie en resterende zout. Meng tot een glad geheel.
3
Halveer de biefstuk in dikte door deze over de lengte doormidden te snijden. Sla de biefstuk plat met een deegroller of platte kant van een pan tot een dikte van 1 cm. Beleg de platgeslagen biefstukken elk met de prosciutto en 1 el broodvulling. Rol op en bind om met touw.
4
Bak 4 minuten op de gourmetplaat en draai regelmatig om. Serveer met de salsa verde.
Gevulde biefstukrolletjes met prosciutto en salsa verde
Gourmettafel

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Voorkeuren
Bevat vis
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via