Print opties

Sluiten

Bieten plaattaart met zoete aardappel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappel en snijd in dunne plakjes van maximaal 0,5 cm dik. Meng met de Ras el Hanout en de helft van de olijfolie. Schil de rode bieten en snijd in dunne plakjes van 0,5 cm dik.
2
Rol het bladerdeeg uit en verdeel de mascarpone over het deeg. Verdeel de plakjes zoete aardappel en bieten afgewisseld over het deeg. Bestrijk met de resterende olijfolie. Bak 15 min. in de oven.
3
Halveer ondertussen de rode druiven. Snijd de Roquefort in blokjes van 1 cm. Verdeel de druiven en Roquefort over de plaattaart en bak nogmaals 5 tot 10 min. in de oven.
4
Verdeel de rucola over de plaattaart. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.