Snijd de rode biet in plakken van 5 mm dik. Schaaf de bospeen met een schaaf in lange plakken.
2
Roer de geitenkaas los met een spatel en voeg hier de Verstegen Oregano aan toe.
3
Bekleed een bakblik met plasticfolie en verdeel de bieten over de bodem van het bakblik. Verdeel hier vervolgens een laag met geitenkaas overheen van ongeveer 0,5 cm dik, leg hier weer een laag met bieten bovenop en druk dit voorzichtig aan. Herhaal dit totdat de bieten op zijn.
4
Verdeel vervolgens de bospeen over de geitenkaas en druk dit voorzichtig aan. Verdeel hier een laag geitenkaas overheen. Verdeel hier weer een laag met bospeen overheen en herhaal dit tot dat de vorm vol is of de bospeen op is. Zet de terrine in de koelkast voor 45 min.
5
Hak ondertussen de walnoten grof en pluk de dille.
6
Haal de terrine uit de vorm. Garneer de terrine met de gehakte walnoten, dille, kapperappeltjes en pompoenpitten. Snijd plakjes van 2 cm dik van de terrine en serveer deze.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.