Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool in dunne repen. Meng met de helft van het zout en marineer 10 min.
2
Halveer ondertussen de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in parten. Verhit een pan met de olijfolie op hoog vuur en bak de avocado 5 min.
3
Spoel de witte kool af onder koud water en meng met de wortel julienne, knoflook-chiliolie en Griekse yoghurt tot een coleslaw. Breng op smaak met peper en zout.
4
Plaats de bietenwraps op een ovenrooster en rooster 5 min. in de oven. Snijd ondertussen de appel in luciferreepjes.
5
Verdeel de coleslaw, avocado en appel over de bietenwraps en vouw dicht.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.