Print opties

Sluiten

Binnenstebuiten cinnamon rolls

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is. Snijd eventueel in kleine blokjes om sneller op temperatuur te laten komen. Meng de roomboter met de basterdsuiker en kaneel.
2
Snijd de korstjes van de boterhammen. Besmeer de boterhammen met de roomboter en rol op.
3
Zeef de poedersuiker. Voeg 1 tl melk toe en roer goed door. Het glazuur moet stevig maar net lopend zijn. Voeg eventueel extra melk toe wanneer het glazuur te dik is. Schep het glazuur in een spuitzak.
4
Klop de eieren los met de rest van de melk. Doe de kaneelsuiker in een diep bord. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Doop de rolletjes door het eiermengsel en bak in ongeveer 5 min. rondom bruin. Rol de rolletjes na het bakken direct door de kaneelsuiker.
5
Leg de rolletjes op een bord en garneer met het glazuur.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.