Bereid de udon noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
2
Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes en doe in een mengkom. Voeg de zwarte peper, sesamolie, sojasaus en honing toe en laat minstens 15 min. marineren.
3
Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de groene paprika in reepjes. Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur en voeg de gember toe. Bak 2 min. maar zorg dat de gember niet donker kleurt, dan wordt hij bitter. Voeg het gemarineerde vlees toe en bak in ongeveer 4 à 5 min. gaar. Voeg de groene paprika toe en wok 4 à 5 min.
4
Voeg de udon noedels toe en schep alles door elkaar. Voeg eventueel de overgebleven marinade toe voor de smaak. Laat het geheel 2 min. meebakken, zodat de noedels alle smaken goed opnemen.
5
Snijd de babymais in reepjes en voeg toe aan de pan. Hak de bosui fijn. Schep de black pepper beef noodles in borden en garneer met de bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.