Print opties

Sluiten

Bladerdeegenvelopjes met prosciutto

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui fijn. Verhit een pan met de olijfolie en bak de ui glazig. Voeg de spinazie toe en bak nog 3 min. Maak ondertussen de haricots verts schoon.
2
Verdeel de spinazie schuin over de plakjes bladerdeeg en leg de haricots verts en prosciutto crudo op de spinazie. Vouw de punten waar geen spinazie ligt naar elkaar toe en druk aan.
3
Roer het ei los en smeer het bladerdeeg ermee in. Rasp de Parmezaanse kaas en strooi over het bladerdeeg.
4
Leg de bladerdeegpakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 15 min. in de oven. Serveer de bladerdeegenvelopjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.