Print opties

Sluiten

Bladerdeeghapjes met vijgen, gekarameliseerde ui en gorgonzola

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Rol het bladerdeeg uit op een werkvlak. Besmeer gelijkmatig met de uienchutney en vijgenchutney. Verkruimel de gorgonzola erover en bestrooi met oregano en zeezoutvlokken.
2
Snijd het bladerdeeg in lange repen van ongeveer 3 cm breed. Halveer de vijgen. Wikkel een bladerdeegreep om elke halve vijg en plaats op een met bakpapier bekelde bakplaat. Bak 18–20 min. in de oven tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.
3
Ris de blaadjes van de tijm en strooi over de bladerdeeghapjes. Serveer warm of lauwwarm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.