Verwarm de over voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit. Besmeer ½ van het bladerdeeg met 4 el Nutella. Vouw het bladerdeeg dubbel, zodat de Nutella-laag ook bedekt is met bladerdeeg.
2
Snijd het bladerdeeg in de lengte in repen van circa 2 cm breed. Pak een reep van het deeg en 'twist' een paar keer, zodat er een soort twister ontstaat. Rol hier een rolletje van, zo ontstaat er een nestje. Herhaal dit voor de andere deegrepen.
3
Leg de bladerdeegnestjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Kluts het ei en bestrijk over de bladerdeegnestjes. Bestrooi de bladerdeegnestjes met de kristalsuiker en bak 20-25 min. in de oven goudbruin en gaar. Laat de bladerdeegnestjes afkoelen.
4
Roer ondertussen de roomkaas los en meng dit met de overige Nutella en cacaopoeder. Doe de chocoladeroomkaas in een spuitzak met spuitmondje of een plasticzak.
5
Spuit een toef van de chocoladeroomkaas op de nestjes en verdeel hier de paaseitjes over. Bestuif de bladerdeegnestjes met poedersuiker ter garnering.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.