Print opties

Sluiten

Blended burger met parelcouscous salade

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de barbecue aan.
2
Kook het water en voeg hier 1/3 van de olijfolie aan toe. Voeg de parelcouscous toe en kook in 12-14 min. gaar. Giet af en spoel koud na. Meng de couscous met de helft van de resterende olijfolie.
3
Snijd de paprika in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosui in dunne ringen. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de peterselie, munt en koriander fijn en verkruimel de feta.
4
Voeg de afgekoelde couscous toe in een kom en meng met de gesneden groenten, knoflook, kruiden en feta. Breng op smaak met peper en zout, de resterende olijfolie en het citroensap.
5
Gril de Blended Burgers op de barbecue tot deze lichtbruin gekleurd zijn.
6
Serveer de couscous salade samen met de Blended Burger.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.