Breng twee pannen met water aan de kook. Kook in de ene pan de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en vang een kopje kookvocht op bij het afgieten. Kook in de andere pan de bloemkool in 10-15 min. zacht.
2
Doe de bloemkool samen met het Parmezaanse kaas poeder en de zwarte peper in de blender. Voeg een klein scheutje kookvocht toe en blend tot een gladde saus.
3
Snijd de prei in ringen. Verhit de olijfolie in een pan en bak de prei 5 min. Voeg de gekookte pasta, hamblokjes en bloemkoolsaus eraan toe. Mix het geheel door elkaar en voeg eventueel nog wat kookvocht toe om het smeuïger te maken. Breng het geheel extra op smaak met een snuf peper en zout.
4
Hak de krulpeterselie grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas flakes en krulpeterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.