Print opties

Sluiten

Bloemkool mac and cheese

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bloemkool in roosjes van 2 cm. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in parten. Rasp de Parmezaanse kaas en oude kaas grof. Snijd de peterselie fijn.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta 5 min. korter dan de aanwijzingen op de verpakking. Haal de pasta uit de pan en bewaar 1 soeplepel pastawater.
3
Meng het pastawater met de groentebouillontablet, melk, Parmezaanse kaas, knoflook, oude kaas en de helft van de peterselie. Zorg dat de kaas helemaal gesmolten is.
4
Meng de pasta, tomaten en bloemkool door de saus, breng op smaak met peper en zout en verdeel over een ovenschaal.
5
Plaats de ovenschaal 25 min. in de oven tot het gerecht goudbruin kleurt. Verdeel de rest van de peterselie erover en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.