Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Meng de zonnebloemolie met de tacokruiden en vervolgens met de bloemkoolroosjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bloemkoolroosjes 25 min. in de oven.
2
Spoel ondertussen de zwarte bonen onder stromend water en laat goed uitlekken. Snijd de jalapeño in ringen. Neem de bloemkoolroosjes uit de oven en meng met de zwarte bonen en jalapeño. Verdeel de cheddar over het geheel. Bak nogmaals 10 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes. Schil en ontpit de avocado en snijd in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Pluk de koriander en hak grof.
4
Verdeel de tomaat, avocado en rode ui over de bloemkool nacho’s wanneer deze uit de oven komen. Maak het gerecht af met de koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.