Print opties

Sluiten

Bloemkool schnitzel bowl

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200℃. Snijd het wortelgebladerte ongeveer 1 cm boven de wortelen af. Was ze en snijd de wortelen in de lengte doormidden, zodat ze ongeveer even dik zijn. Spreid ze uit op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel ze met de helft van de olijfolie. Bestrooi met peper en zout. Rooster de wortelen ongeveer 20 min. in de oven tot ze zacht en lichtbruin zijn.
2
Kook ondertussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer en radijs in plakjes.
3
Pluk de munt, hak de blaadjes fijn en meng met de yoghurt. Pers de citroen uit. Voeg naar smaak citroensap, peper en zout toe en meng goed. Bak de Garden Gourmet Cauliflower Schnitzel in de resterende olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Doe de quinoa in de kommen en verdeel de wortelen, komkommer, radijs, sla en hummus erover. Hak de walnoten grof. Garneer de bowl met de walnoten en serveer met de yoghurtsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.