Print opties

Sluiten

Bloemkool uit de oven met feta crumble en granaatappelpitten

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de bladeren van de bloemkool en snijd de bloemkool in plakken van 1 cm dik. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier de helft van de olijfolie en de Verstegen World Spice Blend Vadouvan kruiden overheen.
2
Verwijder het groen van de bospeen tot 2 cm. Schil vervolgens de bospeen en snijd de bospeen in de lengte door de helft. Pel en snijd de ui in halve ringen van 5 mm dik. Leg de bospeen en ui bij de bloemkool op de bakplaat, verdeel hier de overige olijfolie overheen en het peper en zout naar smaak. Plaats de bakplaat 30 min. in de voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn.
3
Verkruimel ondertussen de feta en bewaar tot gebruik in de koelkast.
4
Haal de bloemkool uit de oven en verdeel de feta en granaatappelpitten hier overheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.