Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte. Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes en de stronk in stukjes.
2
Maal de stukjes stronk in de keukenmachine tot ze de structuur van couscous hebben. Schep uit de keukenmachine. Maal de roosjes tot ze de structuur van couscous hebben.
3
Verhit ½ van de sesamolie in een wok en roerbak de wokgroenten 4 min. Voeg de gele curry kruidenpasta en kokosmelk toe en verwarm 3 min.
4
Verhit ondertussen de overige sesamolie in een hapjespan en roerbak de bloemkoolcouscous 4 min. op middelhoog vuur. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel de bloemkoolrijst, groenten en eieren over de kommen of diepe borden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.