Print opties

Sluiten

Bloody Mary pasta

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een grote pan water met een snufje zout aan de kook en kook de linguine beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart
2
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan op medium vuur en voeg de cherrytomaten toe. Bak ongeveer 5 min., tot de velletjes beginnen te scheuren.
3
Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Voeg toe aan de pan met tomaten, roer en bak 1 min. mee.
4
Voeg de wodka en het tomatensap toe en laat in 2 min. de alcohol uitkoken. Voeg de worcestersaus, tabasco en de zwarte peper toe en roer opnieuw.
5
Voeg de afgegoten pasta toe aan de pan en schep door elkaar. Verdeel de bloody mary pasta over borden en maak af met wat blaadjes van de selderij en breng eventueel op smaak met extra peper en zout. Snijd de citroen in partjes en serveer bij de bloody mary pasta.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.