Verwarm de oven op 200 °C. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
2
Vet een cakeblik van 25 cm in met een beetje boter. Meng de rest van de boter met de boerencake mix, eieren, witte chocolade en het zout. Mix dit in 4 minuten tot een glad beslag met een mixer. Giet het beslag in het bakblik.
3
Bak de cake af in de oven voor 60 min. goudbruin en gaar. Controleer of de cake gaar is door er met een prikker in te prikken. Wanneer er geen beslag aan de prikker zit, is de cake gaar. Haal de cake uit de oven, haal uit de vorm en laat de cake compleet afkoelen.
4
Maak de asperges schoon en snijd vervolgens met een dunschiller of mandoline in hele dunne plakjes. Meng in een kommetje de frambozenazijn en de helft van de poedersuiker. Marineer hierin de asperge linten voor 10 min..
5
Mix de mascarpone met de rest van de poedersuiker glad. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd deze door de helft.
6
Bekleed de bovenkant van de cake met mascarpone en verdeel hier de aardbeien en asperge overheen, garneer de cake af met de munt.
7
Plaats nog 10 min. in de koelkast voordat de cake aangesneden wordt zodat de mascarpone stevig wordt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.