Print opties

Sluiten

Bonencurry met rijst

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui. Laat de cannellinibonen, limabonen en kidneybonen uitlekken in een vergiet en voeg samen met de kokosmelk, het kerriepoeder, de chiliflakes en de tomatenpuree toe aan de ui. Breng het geheel op smaak met een snufje peper en zout en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. zachtjes pruttelen.
3
Hak de peterselie grof. Serveer de bonencurry met de rijst en garneer met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.