Print opties

Sluiten

Bonensoep met chimichurri dressing

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel de ui en helft van de knoflook en hak beiden fijn. Verhit 1/3 van de olie in een soeppan. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 2-3 min. op laag vuur.
2
Schenk de tomatenblokjes en bouillon erbij en voeg de quinoa toe, breng zachtjes aan de kook. Laat 10-12 min. koken.
3
Verwijder voor de chimichurri de zaadlijsten uit de rode peper en hak fijn. Hak de koriander- en peterselieblaadjes in een hakmolentje fijn. Pers de rest van de knoflook boven het bakje van het hakmolentje, voeg de rode wijnazijn en overige zonnebloemolie toe en hak fijn tot er een gladde dressing ontstaat.
4
Roer de bonen door de soep en warm de soep nog 3-4 min. door. Verdeel de soep over de kommen en schenk de chimmichurri dressing over de soep. Breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.