Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado in de lengte door, verwijder de pit en lepel de avocado uit. Pureer de avocado met de crème fraîche, de helft van de knoflook en paprikapoeder tot een guacamole.
2
Maal in een keukenmachine de geroosterde paprika’s, zout, peper, komijn, balsamicoazijn, walnoten, de andere helft van de knoflook, cayennepeper en limoensap tot een paprikadip.
3
Schenk de amandelyoghurt in een schaaltje. Garneer met extra vergine olijfolie en za’atar kruiden.
4
Verhit een beetje zonnebloem olie in een grillpan. Halveer de aubergine in de lengte en snijd in lange parten. Rooster de aubergine en cherrytomaten aan het takje in de grillpan circa 8 min. totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
5
Serveer de guacamole, paprikadip, yoghurtdip en hummus in aparte schaaltjes. Zet deze op de borrelplank, samen met het Libanees brood, falafel, olijven, gegrilde aubergine en tomaatjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.