Print opties

Sluiten

Bospaddenstoelenrisotto met roquefort

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng het water aan de kook en los daar de bouillontabletten in op.
2
Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Snijd de paddenstoelen grof. Verkruimel de roquefort.
3
Verhit een pan met ½ van de olijfolie en bak de knoflook en ui glazig. Voeg de risottorijst toe en bak 2 min. mee, tot de rijst glazig is.
4
Blus de risotto af met 1/3 deel van de bouillon en roer door. Laat de risotto 25 min. zachtjes koken en voeg in delen de rest van de bouillon toe.
5
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie op hoog vuur. Bak de paddenstoelen in 10 min. goudbruin.
6
Roer de roomboter, de helft van de roquefort en de helft van de paddenstoelen door de risotto. Breng op smaak met peper en zout.
7
Verdeel de risotto over de borden, garneer met de rucola en de rest van de paddenstoelen en roquefort.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.