Print opties

Sluiten

Bospeensalade met sinaasappeldressing

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de bospeen en schaaf deze op de mandoline of met een kaasschaaf. Rasp de schil van de sinaasappel (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap van de sinaasappel en de olijfolie met de bospeen. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de salatrio los. Verkruimel de feta en snijd de snackkomkommers over de lengte in partjes.
3
Meng de gemarineerde bospeen met de salatrio, feta en komkommer. Verdeel de salade over de borden en garneer met de vitello tonnato en de saus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.