Print opties

Sluiten

Bosui pannenkoek

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
1
Snijd 100 gr bosui, de witte kool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Meng in een kom de bloem, maïzena, het zout en koud water tot een glad beslag. Voeg de groenten toe en roer goed door.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep 1/3 portie van het mengsel in de pan en druk plat tot een pannenkoek. Bak 4 tot 5 min. per kant, tot de pannenkoek goudbruin en krokant is. Herhaal met het overige beslag.
3
Meng ondertussen de sojasaus met de gochujang tot een simpele dipsaus. Serveer de pannenkoeken met de dipsaus, sojadressing, srirachamayonaise en sesamzaadjes. Snijd de overige bosui in ringen en garneer over de pannenkoeken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.