Print opties

Sluiten

Bosvruchten puddinkjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 20min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Ontdooi de bosvruchten en pureer met een staafmixer. Week ondertussen de gelatine blaadjes 10 min. in een kom met koud water.
2
Schenk 1/3 van de slagroom samen met de agavesiroop in een steelpan en breng langzaam aan de kook. Knijp ondertussen de gelatine uit. Haal de pan van het vuur en roer de gelatine door de slagroom tot het is opgelost. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en meng vervolgens het gepureerde fruit door de slagroom.
3
Klop de rest van de slagroom met een mixer stijf en spatel door de fruitroom.
4
Spoel puddingvormpjes of schaaltjes om met koud water, droog deze niet af. Schep het puddingmengsel in de vormpjes en zet voor minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
5
Stort de puddinkjes uit de vormpjes en garneer met vers fruit naar keuze. In dit recept zijn bramen, blauwe bessen en rode bessen gebruikt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.