Print opties

Sluiten

Bowl met bulgur, avocado en zalm

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de peen schoon en rasp grof. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
2
Boen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Snijd de overige limoen in partjes. Meng het limoensap en -rasp met de pindakaas en het water tot een gladde dressing.
3
Snijd de dille en peterselie grof. Verdeel de bulgur over kommen en verdeel de gerookte zalm, sojabonen en avocado erover. Besprenkel met de pindadressing en bestrooi met het sesamzaad, de dille en peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.