Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Droog de heilbot met keukenpapier en snijd in stukken van 5 cm. Meng de stukken in een kom met het limoensap- en rasp. Zet de kom afgedekt op een koele plek.
3
Verwijder de zaadlijst van de rode peper en snijd samen met de sjalotten fijn. Snijd de wortel, rode paprika en de tomaten in blokjes van 1-2 cm. Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en laat de sjalotten, wortel, paprika en knoflook 5 minuten op laag vuur garen.
4
Voeg de rode peper, tomatenpuree, paprikapoeder en komijn toe. Laat de specerijen 1 minuut meebakken om de smaak vrij te laten komen.
5
Voeg de visbouillon, kokosmelk en tomaten toe en breng aan de kook. Leg de heilbot in de pan en laat ongeveer 5-6 min meegaren in de pan. Zorg dat de heilbot goed bedekt is met vocht om de hele vis evenredig te garen. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.