Print opties

Sluiten

Breekbrood met truffelmayonaise

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd iedere Italiaanse bol 4 keer in, snijd net niet helemaal door, zodat er 8 kwarten ontstaan. Besmeer iedere inkeping met een theelepel truffelmayonaise.
2
Snijd de plakjes kaas over de lengte door de helft. Snijd vervolgens over de breedte in 3 gelijke stukken. Snijd de Coburger ham in stukjes van gelijke grootte.
3
Maak een stapeltje van 1 stukje oude kaas, 1 blaadje basilicum, 1 stukje Coburger ham en 1 stukje jong belegen kaas. Steek dit stapeltje tussen een inkeping in het brood.
4
Maak het volgende stapeltje op dezelfde manier en steek tussen de volgende inkeping. Vul zo de rest van de Italiaanse bol.
5
Bak de breekbroodjes ongeveer 12 tot 15 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.