Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de brie horizontaal doormidden zodat er twee gelijke ronde plakken ontstaan.
2
Hak de pistachenoten grof. Meng crème de brie, roomkaas en ¾ van de grof gehakte pistachenoten tot een glad mengsel.
3
Besmeer de onderste helft van de brie met ½ van het pistachenoten-briemengsel, gevolgd door ½ van de gekarameliseerde uienchutney. Leg de bovenste helft van de brie erop en bestrijk met de overige pistache-briemengsel, gevolgd door de chutney. Bestrooi met de overige pistachenoten en het zeezout.
4
Bak het taartje in ca. 8 min. tot de kaas zacht is en begint te smelten. Snijd het stokbrood in plakjes. Drapeer de crispy chili olie over het brie taartje en serveer met het stokbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.