Brioche buns met garnalencocktail, ingelegde rode ui, chili en radijsjes
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
35 min
Totale tijd
50 min
Ingrediënten
6 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snijd de rode ui. Snijd de rode chilipeper, gele chilipeper en radijsjes in dunne ringen. Breng de rijstazijn, water en suiker aan de kook. Giet over de groenten en laat 30 min. staan om in te leggen.
2
Snijd de bieslook, bosui en dille fijn. Rasp de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Meng in een kom de gekookte garnalen, mayonaise, limoensap en limoenrasp, de bieslook, ¾ van de bosui, dille en wat peper en zout.
3
Verwarm de airfryer voor op 190°C. Plaats de brioche broodjes voor 4 min. in de airfryer.
4
Snijd de brioche broodjes open en vul met de blaadjes botersla. Verdeel de garnalensalade, ingelegde rode ui, radijs en chili over de broodjes. Top af met de overige bosui en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.