Begin met het karamelliseren van de ui. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Verwarm ½ van de boter op laag vuur en voeg de uiringen toe. Laat geduldig 15 min. op laag vuur karamelliseren en roer af en toe met een houten lepel.
2
Snijd de biefstuk in fijne reepjes. Verhit in een andere pan de overige boter en bak de stukjes biefstuk in ongeveer 5 min. gaar. Voeg de sojasaus, gerookte paprikapoeder en zwarte peper toe en roer nog 1 min. door elkaar.
3
Snijd het groen van de stengels bosui en snipper fijn.
4
Halveer de briochebroodjes en besmeer elke onderste helft met de mayonaise. Leg daar het vlees op en verdeel de cheddarkaas erover. Verdeel de gekarameliseerde uien en wat groen van de bosui erover. Leg de bovenste helft brioche op het geheel en serveer onmiddellijk.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.