Snijd de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Verhit ¼ van de olie in een (soep)pan en bak de soepgroente 3 min. Voeg de broccoli, het halve bouillonblokje en het kokend water toe. Breng opnieuw aan de kook en kook 10 min.
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de selderij fijn. Snijd het brood in zo klein mogelijke blokjes. Verhit de overige olie in een koekenpan en bak het brood 8 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Voeg na 4 min. de knoflook toe. Laat uitlekken op keukenpapier en breng op smaak met peper. Hak het brood eventueel nog iets fijner.
3
Pureer de soep met de staafmixer en breng op smaak met peper. Verdeel over kommen en bestrooi met het broodkruim en selderij.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.