Print opties

Sluiten

Broccolistamppot met hete kip

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Zet in een pan ruim onder water. Kook de aardappelen in 20 min. gaar. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee met de aardappelen.
2
Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan.
3
Voeg de blokjes kipfilet toe en bak 5 min. mee. Voeg het paprikapoeder en de chilivlokken toe en bak 1 min. mee. Voeg de chilisaus en ketjap toe. Laat het geheel 5 tot 10 min. doorkoken op laag vuur.
4
Pluk ondertussen de koriander en hak grof. Giet de aardappelen en broccoli af en pureer grof met een stamper. Er mogen nog roosjes broccoli zichtbaar zijn. Meng de crème fraîche door de stamppot.
5
Serveer de stamppot met de hete kip. Maak het geheel af met de gehakte koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.