Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ½ van de olijfolie, het uienpoeder en wat peper en zout. Mix door elkaar en schuif voor 20 min. in het midden van de oven.
2
Snijd de broccoli over de lengte in plakken, zodat je 2 platte ‘steaks’ krijgt. Besprenkel beide kanten met de overige olijfolie, het gerookte paprikapoeder en wat peper en zout. Wrijf de kruiden goed in.
3
Pel en hak de knoflook fijn. Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de broccolisteaks met de knoflook in 4 min. per kant goudbruin.
4
Hak ondertussen de peterselie fijn. Pers het sap uit de citroen en doe samen met de peterselie, limabonen en wat peper en zout in een kom. Mix door elkaar.
5
Verdeel de aardappelen, broccolisteaks en limabonen over de borden en serveer met de srirachamayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.