Pluk de blaadjes basilicum, houd ¼ van de blaadjes apart. Snijd de broccoli in roosjes. Maal de basilicum, broccoliroosjes, eieren en een snufje zout fijn met een blender of staafmixer.
2
Rasp de helft van de mozzarella, scheur de andere helft in kleine stukken. Voeg de geraspte mozzarella, amandelmeel, bakpoeder en oregano toe aan de broccoli en mix tot een lopend beslag.
3
Verhit het wafelijzer en vet lichtjes in met wat bakspray. Schep 2 eetlepels beslag in het wafelijzer en bak in 4 tot 6 min. gaar. Herhaal met de rest van het beslag.
4
Snijd ondertussen de cherrytomaten in kwarten. Serveer de wafels met de overgebleven mozzarella, cherrytomaten, rucola en pijnboompitten. Garneer het gerecht met de overgebleven blaadjes basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.