Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui, knoflook en rode peper 5 min. aan. Voeg het paprikapoeder, komijnpoeder en tomatenpuree toe en fruit 5 min aan. Blus het geheel af met de witte wijn en het water. Pers het sap uit de citroen en voeg samen met de piri piri saus en laurierblaadjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min. pruttelen.
2
Snijd ondertussen de varkenshaas in dunne plakjes. Let op: hoe dunner, hoe beter! Breng op smaak met zout.
3
Verwijder de laurierblaadjes uit de pan en pureer voorzichtig tot een saus met behulp van een staafmixer. Voeg het vlees toe aan de saus en laat op laag vuur 30 min. pruttelen tot de smaken goed in het vlees trekken.
4
Snijd de pistoletjes open. Verdeel de mosterd over de pistoletjes, gevolgd door het vlees en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.