Print opties

Sluiten

Broodje braadworst met bloemkoolpiccalilly

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de bloemkool in roosjes van 1 cm. Schil de wortel en snijd deze in blokjes van 1 cm.
2
Verhit een pan met de helft van de zonnebloemolie op middelhoog vuur en bak de groenten 5 min. Voeg de kerriepoeder, bloem en mosterd toe en roer 5 min. door op laag vuur. Voeg de witte wijnazijn en het water toe en roer door. Breng op smaak met peper en zout. Laat 5 min. koken.
3
Laat de piccalilly 50 min. afkoelen in de koelkast.
4
Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C. Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Snijd ondertussen de braadworst in stukken van 2 cm. Verhit een pan met de overige zonnebloemolie en bak de braadworst in 5 min. gaar.
5
Halveer de stokbroden en snijd aan twee zijden schuin in tot halverwege. Verwijder het losgesneden stuk stokbrood en vul met de veldsla, braadworst en piccalilly.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.