Snijd de dille en augurk fijn. Pers het sap uit de limoen. Meng ½ van de mayonaise met de dille, augurk, limoensap en wat peper en zout tot een dille dressing.
2
Meng de overige mayonaise met de crispy chili olie tot een chili-mayonaise.
3
Frituur de kaassoufflé volgens de aanwijzingen op de verpakking in de frituurpan of een diepe pan met zonnebloemolie. Laat de kaassoufflé uitlekken op keukenpapier.
4
Snijd ondertussen het hamburgerbroodje doormidden. Verhit de ongezouten roomboter in een pan op middelhoog vuur en toast de binnenkant van het broodje bruin en krokant.
5
Verdeel de dille dressing over de onderkant van het broodje, gevolgd door de kaassoufflé, chili-mayonaise en zoetzure ui. Top af met de bovenkant van het broodje en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.