Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Snijd de wortel en bleekselderij in kleine blokjes. Verhit een pan en bak de gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenpassata en oregano toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 15 min. zachtjes pruttelen.
2
Verdeel een lepel van de lasagne saus in een ingevette ovenschaal. Plaats een vers lasagne blad bovenop. Herhaal deze stappen totdat de saus op is. Eindig met een laag saus, bestrooi met gerapste kaas en bak de lasagne voor 30 min. in de oven. Laat de lasagne goed afkoelen.
3
Snijd ondertussen de hamburgerbroodjes doormidden en toast de snijkanten in een droge pan goudbruin.
4
Snijd de lasagne in 6 repen. Beleg de hamburgerbroodjes met de lasagne. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas. Hak de platte peterselie grof en garneer de lasagne met de platte peterselie. Dek de broodjes af met de bovenste helft van het broodje en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.