Print opties

Sluiten

Broodje pittige kip met pindakaas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Doe de peen samen met de taugé, rode wijnazijn en het water in een kom. Laat afgedekt met een bord in de koelkast staan tot 15 min. voor gebruik.
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kipfilet in dunne reepjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip met de kruiden en knoflook 5 min. op middelhoog vuur gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3
Halveer ondertussen de blaadjes van de krop sla. Snijd de broodjes open en besmeer beide helften met de pindakaas.
4
Beleg de onderkant van de broodjes met de sla en wat ingelegde peen en taugé. Verdeel de kip erover en dek af met de bovenkanten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.