Print opties

Sluiten

Broodje pulled chicken uit de slowcooker

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
5u 0min
Totale tijd
5u 45min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en hak de knoflook fijn. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de paprika reepjes van ca. 3 cm lang. Meng de knoflook, paprika en de helft van de ui en verdeel over de bodem van de slowcooker.
2
Meng de cajunkruiden en barbecuesaus door de kipdijfilet. Verdeel de kipdijfilet over de groenten in de slowcooker.
3
Snijd de helft van de limoen in partjes en leg apart. Pers het sap uit de rest van de limoen. Voeg de helft van het limoensap en het water toe aan de slowcooker.
4
Sluit de slowcooker af en laat de kipdijfilet op stand ‘low’ in 5 uur garen.
5
Haal na 4 uur de kipdijfilet uit de slowcooker en trek uit elkaar met behulp van 2 vorken. Leg terug in de slowcooker, meng goed door de saus en laat nog 1 uur verder garen op stand ‘low’.
6
Maak intussen de tomatensalsa. Snijd de vleestomaat in kwarten en verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Meng met de rest van de ui en de rest van het limoensap.
7
Snijd de jalapeño in dunne ringen. Pluk de blaadjes koriander en hak grof. Meng de helft van de koriander door de tomatensalsa.
8
Bak de desembroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
9
Verdeel de pulled chicken over de broodjes. Top af met de tomatensalsa, jalapeño en de rest van de koriander. Serveer met een partje limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.